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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
05/08/2022 |
Data da última atualização: |
05/08/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
PEZZOPANE, J. R. M.; BERNARDI, A. C. de C.; BOSI, C.; SENGLING, O.; BONANI, W. L.; BRUNETTI, H. B.; SANTOS, P. M. |
Afiliação: |
JOSE RICARDO MACEDO PEZZOPANE, CPPSE; ALBERTO CARLOS DE CAMPOS BERNARDI, CPPSE; CRISTIAM BOSI, CNPQ; ORLANDO SENGLING, UFLA; WILLIAN LUCAS BONANI, UNIARA; HENRIQUE BAUAB BRUNETTI, USP; PATRICIA MENEZES SANTOS, CPPSE. |
Título: |
Estimating productivity and nutritive value of Marandu palisadegrass using a proximal canopy reflectance sensor. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Experimental Agriculture, v. 58, e28, p.1-14, 2022. |
DOI: |
10.1017/S0014479722000242 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In intensive livestock production systems, estimating forage production and its nutritive value can assist farmers in optimizing pasture management, stocking rate, and feed supplementation to animals. |
Palavras-Chave: |
Crop Circle. |
Thesaurus Nal: |
Crude protein; Leaf area index; Reflectance; Tropical pastures. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
LEADER 00999naa a2200265 a 4500 001 2145273 005 2022-08-05 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1017/S0014479722000242$2DOI 100 1 $aPEZZOPANE, J. R. M. 245 $aEstimating productivity and nutritive value of Marandu palisadegrass using a proximal canopy reflectance sensor.$h[electronic resource] 260 $c2022 520 $aIn intensive livestock production systems, estimating forage production and its nutritive value can assist farmers in optimizing pasture management, stocking rate, and feed supplementation to animals. 650 $aCrude protein 650 $aLeaf area index 650 $aReflectance 650 $aTropical pastures 653 $aCrop Circle 700 1 $aBERNARDI, A. C. de C. 700 1 $aBOSI, C. 700 1 $aSENGLING, O. 700 1 $aBONANI, W. L. 700 1 $aBRUNETTI, H. B. 700 1 $aSANTOS, P. M. 773 $tExperimental Agriculture$gv. 58, e28, p.1-14, 2022.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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Biblioteca |
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Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
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URL |
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Registros recuperados : 5 | |
1. | | ROZA, L. da F.; SILVA, A. S. da; MIGLIORINI, M. J.; BOTTARI, N. B.; GLOMBOWSKY, P.; BARETTA, M.; TAVERNARI, F. de C.; STEFANI, L. M.; BOIAGO, M. M. Adding diphenyl diselenide in the diets of quails improves the quality of meat. Revista MVZ Córdoba, v. 23, Suppl., p. 6964-6973, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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2. | | PETROLLI, T. G.; SUTILLE, M. A.; PETROLLI, O. J.; STEFANI, L. M.; SIMIONATTO, A. T.; TAVERNARI, F. de C.; ZOTTI, C. A.; GIRARDINI, L. K. Eucalyptus oil to mitigate heat stress in broilers. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 48, e20160306, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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3. | | TELES, P. F. S.; BOIAGO, M. M.; FRIGO, A.; RAMPAZZO, L.; ARAÚJO, D. N.; KICH, J. D.; REBELATTO, R.; FURIAN, T. Q.; STEFANI, L. M. Genetic similarities of Escherichia coli isolated from different substrates of the broiler production chain. Brazilian Journal of Poultry Science, v. 23, n. 1, 2021. Brazilian Journal of Poultry Science=Revista Brasileira de Ciência Avícola, v. 23, n. 1, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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4. | | MIGLIORINI, M. J.; BOIAGO, M. M.; STEFANI, L. M.; ZAMPAR, A.; ROZA, L. F.; BARRETA, M.; ARNO, A.; ROBAZZA, W. da S.; GIURIATTI, J.; GALVÃO, A. C.; BOSCATTO, C.; PAIANO, D.; SILVA, A. S. da; TAVERNARI, F. de C. Oregano essential oil in the diet of laying hens in winter reduces lipid peroxidation in yolks and increases shelf life in eggs. Journal of Thermal Biology, v. 85, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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5. | | TOBIAS, G. P.; FABIANI, L. M.; PAGNUSSATT, H.; DAL SANTO, A.; LIMA. M. de; LEITE, F.; FACCHI, C. S.; ZACCARON, G.; HOINOSKI, G.; ANIECEVSKI, E.; ALVES, M. V.; GALLI, G. M.; STEFANI, L. M.; TAVERNARI, F. de C.; PETROLLI, T. G. Evaluation of liquid xylanase and phytase added after broiler feed pelletization. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 52, n. e20220042, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 5 | |
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